Şehit Ahmet Şeker İlkokulu

Belgegeçer : 4222992002
WEB https://sehitahmetsekerilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Su Mahallesi Yeşilkonak Caddesi No25 Yeşilyurt/MALATYA
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.
MİSYON : Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yy. gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırabilmek için varız. Öğrencide karar verme becerisini geliştirmek, sorunlara karşı nasıl davranması gerektiğini bilen mücadeleci, girişimci, kişisel sınırlarını belirlemiş sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek için varız. İyi bir insan iyi bir vatandaş yetiştirmek için varız. Öz güven ve sorumluluk duygularını geliştirip, öğretimde kapasitelerini maksimum düzeyde kullanmalarını sağlayarak gidebilecekleri en iyi ortaöğretim kurumuna bireyleri yöneltip mutlu olmalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Saatler : 08:45- 14:25
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFERLİ DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : BELEDİYE OTOBÜSÜ HER 15 DAKİKADA BİR HAREKET ETMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri : Su Mahallesi Yeşilkonak Caddesi No:25 Yeşilyurt-MALATYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 KM